joi, 22 august 2013

Vinzi piese auto?

Daca raspunsul la aceasta intrebare este da atunci ai ajuns unde trebuie. Iti vom arata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru ca piesele tale sa se vanda ca painea calda.

1. Vinde prin anunturi gratuite
Pentru a limita costurile mergi pe anunturi gratuite online. Nu plati anunturi pe diferite site-uri sau nu merge pe varianta de realizare a unui magazin online. Sunt multe site-uri de anunturi gratuite foarte bine promovate pe care vei avea o vizibilitate de N ori mai mare decat daca ai avea propriul magazin online.

2. Adauga anunturi cat mai detaliate
Informatia este cheia vanzarii rapide! Daca anuntul este complet din punct de vedere al informatiilor (descriere piesa, masinile cu care este compatibila etc.) atunci cumparatorul va decide sa te sune imediat. Va face asta pentru ca din anunturile pe care le-a gasit pana atunci nici macar unul nu contine informatiile care il intereseaza.

Daca vinzi piese din dezmembrari atunci adauga cat mai multe anunturi nu doar unul singur! Un anunt de genul "vand orice piesa VW Golf" nu-ti va aduce niciun beneficiu! Cumparatorul vrea sa cumpere doar o piesa auto nu toate piesele pe care le ai. In acest caz nu te va suna pentru ca va gasi piesa pe care o cauta in alta parte. Toate persoanele vor sa stie pretul inainte de a intra in contact cu tine.

3. Anunturile trebuie sa aiba fotografii
Un lucru foarte important consta in fotografiile care insotesc piesele auto. Chiar daca nu vinzi bijuterii sau haine o fotografie are cel putin acelasi efect ca in cazul lor. Cumparatorul vrea sa vada ce cumpara!

4. Promoveaza si tu anuntul printre prietenii tai
Nu stii de unde va sari iepurele! Nu te costa nimic sa dai un share sau like pe Facebook catre prietenii tai cu link-ul catre articol. Multe site-uri de anunturi au deja astfel de butoane chiar in pagina anuntului.

Acestea fiind spuse... iti urez spor la adaugat anunturi gratuite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu