luni, 1 iulie 2013

Tuning si piese auto



Automobilul personal este un mare avantaj al zilelor noastre si iti ofera posibilitatea de a fi total independent de mijloacele de transport in comun. Mare parte dintre conducatorii auto ajung sa indrageasca efectiv masina pe care o au si prin urmare sunt dispusi sa investeasca sume mari de bani in piese auto online sau orice alte componente care sporesc la maximum capacitatile. Tuturor ne-ar place ca sedanul nostru sa aiba capacitatea de a depasi orice alt autovehicul angajat in trafic, insa cum obtinem aceste piese la preturi decente si de unde sa le cumparam?

Piese auto ieftine pot fi usor gasite pe internet, iar pasionatii de masini sunt numerosi, astfel ca au fost construite pagini web special destinate lor (spre exemplu blog piese auto). Daca iti doresti sa-i faci putin tuning masinii tale incepe dintr-un astfel de loc si invata incet-incet toate cele necesare. Pe langa toate cunostintele acumulate poti sa accesezi chiar si forumurile sau baazar-urile online de componente unde vei gasi adevarate chilipiruri. 

Riscuri? Da exista riscuri si nu sunt legate doar de ghinionul de a cumpara o piesa defecta sau de proasta calitate. Orice masina functioneaza dupa anumiti parametri care au fost setati din fabrica de catre producator, iar in momentul in care modifici un ansamblu il poti defecta iremediabil. Avand in vedere aceste lucruri fii absolut sigur cand faci modificari si consulta-te cu un specialist – nu asculta parerile oricarui individ care se lauda ca stie tot. 

O idee buna ar fi sa te interesezi din timp daca sunt si alti posesori al unui anumit model de masina pe care si-au modificat-o, care sunt piesele pe care le-au folosit, de unde le-au cumparat, ce ansamblu au modificat cu ajutorul lor, daca au aparut problemele ulterioare si, in final, la cine au apelat pentru asemenea servicii. Este deosebit de important ca cel care lucreaza sa stie ce face in permanenta si sa opereze cu o mana de profesionist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu