duminică, 21 aprilie 2013

Anunturile de piese auto

Anunturile de piese auto din Romania sunt in continua crestere. In fiecare zi, peste 500 de anunturi noi apar de la oameni care cumpara sau vand piese auto. Deci gama de produse este foarte variata: de la vanzatori particulari pana la parcuri de dezmembrari.

Va recomand sa cautati in cel putin 5 locuri piese da care aveti nevoie, in modul acesta veti gasi cu siguranta piesa auto cu cel mai bun pret si cea mai buna calitate.

Ideea este ca atunci cand oferta este mare si preturile devin competitive. Preturi competitive inseamna fie preturi foarte mari, fie preturi foarte mici. Fiecare vanzator va decide pretul pentru piesele sale in functie de pretul pietei, de obicei va face un pret mediu al altor anunturi piese auto asemanatoare si il va reduce cu maxim 5%. Daca veti sti unde si cum sa cautati veti gasi piesa de care aveti nevoie la un pret foarte mic.

Va recomand sa alegeti doar anunturile care au fotografii reale, astfel veti vedea exact in ce stare se afla piesa dorita. Anunturile fara fotografii pot contine piese bune si ieftine dar nu stiti daca piesa este conform cu descrierea din textul anuntului.

Sa luam un exemplu de anunturi jante aliaj. Cum puteti alege un model de jante fara sa le vedeti inainte? Si chiar daca stiti modelul exact pe care il cautati cum va dati seama ca jantele din acel anunt piese auto sunt in stare buna si nu sunt julite, zgariate etc.?

Acum ca am lamurit si problema aceasta sa ne referim la detaliile vanzatorului. Va recomand sa evitati anunturile care vand piese auto in care vanzatorul nu completeaza numarul de telefon pentru contact! Daca esti un vanzator serios nu ai niciun motiv sa nu completezi numarul de telefon pentru a putea oferi detalii eventualilor cumparatori. Majoritatea site-urilor de anunturi piese auto gratuite listeaza automat intr-o sectiune diferentiata de restul site-ului datele de contact alte celui care a pus anuntul: telefon, e-mail, adresa, cod postal, oras, judet etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu