miercuri, 24 aprilie 2013

Cum sa gasesti piesa de care are nevoie masina ta?

Folosind Google! Asta este raspunsul. Cauta pe Google piesa de care ai nevoie folosind cat mai multe detalii.
De exemplu: ai nevoie de un alternator pentru un Peugeot 206 din 2002, diesel. Cautarea ta pe Google trebuie sa aiba urmatoarea forma: alternator peugeot 206 2002 diesel.
Vei gasi foarte multe site-uri de piese auto printre care pieseauto.ro, vandpieseauto.com, piese.ro, bazar de la 4tuning.ro, tocmai.ro, mercador.ro si multe altele. Le poti deschide pe toate si poti compara ofertele de alternatoare pana vei gasi piesa care se afla in bugetul tau.
Poti cauta direct si pe acele site-uri dar iti recomand sa cauti pe Google direct pentru ca economisesti foarte mult timp.
Poti lua legatura cu vanzatorul prin telefon sau e-mail si, in cazul in care ai nevoie de mai multe piese pentru masina, ii poti comunica acestuia si vei primi cu siguranta un pret mai bun decat cel afisat online.
Poate ca cel mai important lucru din ultimii ani este faptul ca piesele auto au ajuns online. Nu mai este nevoie sa te duci din magazin in magazin, poti gasi produsul de care ai nevoie cu doar un click.
Nu uita: cauta pe Google piesele auto cu cat mai multe detalii posibile ca sa gasesti intr-un timp foarte scurt piesa de care ai nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu