joi, 25 aprilie 2013

Portal de anunturi piese auto

La noi in tara sunt cateva site-uri mari de anunturi de vanzare piese auto (excluzand site-urile de dezmembrari auto). Astazi vom face o comparatie intre acestea pentru a va putea face o idee cat de usor sunt de folosit si cat de mult va poate ajuta un portal de anunturi.

1. Pieseauto.ro - cel mai mare site de anunturi piese auto. Are foarte multe anunturi dar, partea proasta este ca multe dintre anunturi sunt expirate/inactive. Mai are inca un minus - necesita cont pentru a putea adauga anunturi.

2. Bazar din 4Tuning.ro - la fel de mare, la fel necesita cont. La 4tuning imi place cum sunt listate anunturile de piese auto, unul sub altul, pe fundal negru, foarte usor de citit. Ce nu imi place este faptul ca pieseauto.ro si 4tuning.ro sunt cumva legate intre ele si majoritatea anunturilor de pe 4tuning duc direct catre pieseauto.ro, fapt ce devine deranjant atunci cand 8 din 10 anunturi duc pe alt site... daca vroiam sa caut pe pieseauto.ro cautam direct acolo.

4. Piese Auto din autovit.ro - oferta vasta dar, la fel ca si autovit.ro, design si cautarea foarte ciudata. Eu unul nu ma impac cu modul de cautare de pe autovit.

5. Piese Auto din tocmai.ro si mercador.ro - le-am pus in acelasi loc pentru ca sunt foarte asemanatoare: necesita cont, au o listare foarte dubioasa a produselor, dar partea buna este ca sunt aproape la fel de multe anunturi ca si pe pieseauto.ro

Mai sunt si altele, dar in alt articol... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu