duminică, 21 aprilie 2013

Piata de Piese Auto din Romania

Piata de piese auto second-hand in Romania este in continua crestere. Toata lumea stie ca la un moment dat orice masina se strica. Intrebarea este daca este mai rentabil sa cumparati piese auto noi sau piese auto second-hand?

Diferenta este foarte simpla: piese noi sunt mult mai scumpe dar nu sunt folosite, piesele second-hand sunt ieftine si de o calitate inferioara. Este foarte important sa stiti sa cantariti beneficiile ambelor variante si sa alegeti varianta optima.

In ultimii ani am fost martorii aparitiei unui numar foarte mare de parcuri de dezmembrari auto. Este un lucru bun pentru ca avem o gama variata de piese auto second-hand si preturi competitive. Trebuie doar sa stim cum sa cautam.

Ce este defapt un parc de dezmembrari?

 Un parc de dezmembrari auto este ca un cimitir pentru masini. Aici ajung toate masinile care nu mai pot fi reparate. Este ca un supermarket in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru masina dumneavoastra.

Spre exemplu daca aveti nevoie de o usa fata-dreapta puteti cauta in parcurile de dezmembrari masini identice cu a dumneavoastra (chiar si aceeasi culoare) care sa fie avariate pe partea stanga. In acest mod gasiti o piesa auto foarte ieftina gata sa fie pusa pe masina proprie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu